Online játékok - ingyenes.

Új legjobb játékok blogja

Új legjobb játékok blogja

Gravitációs puzzle Etherborn talált egy kiadót

2019. február 09. - DimDimych

etherborn.jpg

Független spanyol stúdió Altered Matter talált egy kiadót a platformhoz, Etherbornhez. A stúdió debütáló projektje ugyanakkor lesz a FoxNext Games által kiadott első "idegen" játék, a 20. századi Fox részlege. A korábban tulajdonában lévő FoxNext stúdió Aftershock együtt a Marvel Entertainment-el kiadta a Marvel Strike Force mobil játékot.

Az Etherborn szokatlan megközelítést fog mutatni a gravitációra: a világ pozíciója kizárólag a főszereplő fejlődésétől függ. Az alkotók az egyedülálló és változatos szintekre összpontosítottak, és a rejtvényeik tesztelésére még a LEGO kockákról készítették a világrajzokat. Az eredmény egy sor díjat kapott a szinttervezés, valamint a művészi stílus és a szokatlan játék.

A telek szerint a hangtól megfosztott teremtmény megpróbálja megtalálni az elveszetteket. Ehhez meg kell vizsgálnia a világot és megoldania a rejtvényeket. És hogy legyőzze a leg ambiciózusabb rejtélyeket, akár 50 perc is eltarthat.

Az Etherborn PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-ban lesz kiadva 2019 tavaszán.

A bejegyzés trackback címe:

https://caniplay.blog.hu/api/trackback/id/tr1414616218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása