Online játékok - ingyenes.

Új legjobb játékok blogja

Új legjobb játékok blogja

Ben 10 Játékok Online

2019. március 03. - DimDimych

Ben 10 Játékok Online

A játék részén a Ben 10 oldalon található. A tartalom teljes egészében a híres Ben Tennison sorozat főszereplőjére szentelt. Emlékeztetve ennek a fantasztikus akciófilmnek a töredékét, azonnal látunk egy tíz éves fiút, testvérét és nagyapját. A főszereplő nevét korábban megvitatták, de a nővérnek és a nagyapának a neve Gwen és Max.

Nyaraláskor a három úgy döntött, hogy nyaralni akar kempingbe. Ben nagyon unatkozott ott, és valahogy átment az erdőn, és nagyon titokzatos tárgyat talált. Ezt a furcsa elemet Omniverse hívták. Egy idő után, amikor rájött, hogy rájött, rájött, hogy ez az eszköz tíz különböző szuperhősnek nevezheti el, akiknek szuperhatalma van. A jövőben harcolt a Föld bolygó integritása és integritása miatt. Vilgaks bosszút állt rá, ő egy karikatúra elleni hős.

A bejegyzés trackback címe:

https://caniplay.blog.hu/api/trackback/id/tr4914666343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása