Online játékok - ingyenes.

Új legjobb játékok blogja

Új legjobb játékok blogja

A Legjobb Kalandok a Minecraft Modokkal

2023. március 20. - DimDimych

minecraft_adventures.jpg

A legjobb Minecraft-kalandok olyan kiegészítők, amelyek célja a Minecraft világának kiterjesztése, hogy az kevésbé ismétlődő érzést keltsen azáltal, hogy sok új életközösséget, vaníliás biomvariációt, új kultúrákat és embereket, építményeket, romokat, rögzített szerkezeteket és állatokat, vagy akár új főnököket ad hozzá! Nem igazán a realizmusra koncentrál, hanem inkább a fantáziára, emellett nagyon sok erős varázstárgyat és sok olyan lényt tartalmaz, amelyek képesek valamiféle varázslatot létrehozni. Azt is feltételezik, hogy a legtöbb életközösség vagy nagyon (majdnem eltúlzottan) természetesnek tűnik, vagy azok, amelyeket egy szörny vagy gazemberek irányítanak, teljesen elpusztultak.

⛏️ Minecraft Maps

  • Ez a mod leginkább a felfedezésről szól, ezért ezen az oldalon nem írtam le róla mindent.
  • A Creeperlands a legrégebbi életrajz, amelyet ehhez a modhoz adtak.
  • Keressen különböző szerkezetű írott könyveket. Segíthetnek a kalandokban.
  • Vödör bádogból is készíthető.
  • A Herobrine Wraith névben használt "wright" szó a "wright" és a "szellem" szavak kombinációja. Ez a két szó nagyon jól jellemzi személyiségüket.
  • Ha valami veszélyesnek tűnik, soha ne vigye be otthonába (nagy eséllyel hazaviszik Önt is). Soha ne gyakorolj mágiát ellenőrizetlen környezetben, a varázsló tornyában a legjobb hely, ahol kipróbálhatod azokat a varázskönyveket, amelyekről nem tudod, mit csinálnak.

minecraft_adventures_2.jpg

Ebben az összeállításban friss vanília mobokkal, ijesztő mutánsokkal, sárkányokkal, sellőkkel, az elemek mestereivel és rablókkal találkozhatsz. Új kazamaták és épületek fedezhetők fel. Bármilyen elemet használhat.

⚔️ Mods Minecraft

Ismert hibák:

  • Egyes fából készült szerszámok hibákat tartalmaznak, ha nem szabványos fából készültek.
  • Az egyedi érceket és köveket nem bányászják gyorsabban a vanília csákányokkal.
  • Egyéni életrajzok nem jönnek létre világsablon nélkül az alapjáték 1.18.0-s vagy újabb letöltési verziójában.
  • A fű textúrájának árnyalata nem egyezik a fedett erdőben a felső textúrán használt árnyalattal.

Vannak mod-összeállítások is a modern technológia és a mágia szerelmeseinek. Mind a mágikus, mind a technológiai módosításokra várni fog. A játékvilágot is átdolgozzák, új biomokat, eszközöket és páncélokat adnak hozzá. A híres RPG játékokhoz hasonlóan fejlesztheted karaktered képességeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://caniplay.blog.hu/api/trackback/id/tr218075678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása