Online játékok - ingyenes.

Új legjobb játékok blogja

Új legjobb játékok blogja

Van, hogy használja csal a Minecraft?

2019. február 09. - DimDimych

Helló, kedves barátaim! Ma szeretnék veled beszélni a játékok egyik leggyakoribb problémájáról - csal. Segítségükkel a játékos korlátlan lehetőségeket kap, mindenféle teleporttól kezdve a csaló játék pénzneméig. Másrészt érdekesebbé válik a csalásokkal játszani. Szóval érdemes a Minecraft csal (és más játékokban is)?

A Minecraft csalok nagyon népszerűek. Az egyik leghíresebb az xRay. Ezzel a csaló láthatja, hogy hol találhatók a hasznos erőforrások, és gyorsan beszerezzék azokat. Ez valószínűleg a legveszélyesebb csalás, ami nagy kárt okoz sok szervernek. Egy ilyen mod csak a speciális indítók segítségével nyitható meg. Ie ha vanilla Minecraft játszol, nagyon nehéz megérteni, hogy ezt a csalást használod.

A Minecraft PE-ben a dolgok jobbak a csalásokkal. Nem lehet aktiválni a szervereken, de nagyon hamar a fejlesztők támogatják a többjátékos mód módosítását, és ez komoly kárt okoz a játékszerverek tulajdonosainak.

Másrészt, amint fentebb említettük, a csalások megkönnyítik a játékot. Néha nagyon szórakoztatóvá válik, ha valamilyen csalást használunk egy ütéssel megölni és így tovább. A nagy érzelmek szomjúsága, a vágy, hogy előnyhöz jusson másokkal szemben, ami miatt a játékosok tiltott modákat telepítenek a számítógépükre, és más játékosok ellen használják.

Érdemes megjegyezni, hogy a használata kiegészítéseket az egyjátékos mód nem tekinthető csaló, így nyugodtan töltse le és telepítse Minecraft mods ne és a PC-s verzió a játék.

A bejegyzés trackback címe:

https://caniplay.blog.hu/api/trackback/id/tr5414616194
süti beállítások módosítása